FOLLOWER's

Friday, 3 June 2011

xD....lamenyer

Dah braper bulan aq x updatekan bende alah ni,rasenyer dah nak dekat setahun......kidding.Bile dipikirkan balik,dlm beg tu ade ape ek?????jawapannyer ialah homework......sengsara btol cuti skolah ni..........dua minggu rase mcm 2 hari....emosi mcm dah membiak....kdg2 terase mcm ni:

silap hari aq jadi mamat.....silap gambar

mcm mamat ni....=,="


ataupon jadi mcm


x pasti ape benda ni tetapi.....


setakat ni.........emosi masih boleh dikawal.....jadi watch out..XD 





                                                                                                                                   lot of !@#$
                                                                                                                           ZAFRI HANIF HALMY


Wednesday, 16 March 2011

OUT.......

nak keluar beli barang keperluan asrama dekat billion......banyak yg nak dibeli nanti kat situ sebab asrama ade orang gune takut barang yg tinggal kat situ ade makhluk amik nnt.aq nnt balik asrama awal ckit cause mak bapak aq ade perjumpaan PIBG kat sane start kol 2.30 so kitorang kena bertolak awal sikit dari rumah atau kampung....................kalo habis cepat nak siapkan keje skolah yg tinggal lagi skit je...x ssh pon nak siapkan keje skolah except keje sains yg harus buat projek..ni yg x suke ckp ni , tuka tajuk lain...dah lah nak tido , ngantuk dah badan ni...bubye

Tuesday, 15 March 2011

perut....kenyang

baru habis balik kenduri dekat Desa Bayu kol 9 tadi..balik umah sampai kol 10:45 and the happy news is berjaya amik sedikit makanan antaranya ayam masak merah,kuih-muih,samosa my favourite and air oren manis lagi sedap....harap korang yg tengah lapar ni tutup mulut korang dan lupekan jelah kalo korang tepikir nak makan makanan yg kini ade dlm perut aq ni....hihihihikat sane ade terjumpe si Fikri yg berbaju jubah hitam-kehitaman supaye die kelihatan alim...aq tengok die mcm dah berubah dari segi gelak ketawa,rupe dan lain2 lagi. bttt aq skang nak tido sebab nak hilangkan rase kenyang aq ni......bubye n nytee

Mars Need Mom

syok gilerrrr......baru balik gi ngok wayang citer MNM,mase ngok wayang tibe muncul sekumpulan budak yg poyo halang pandangan kiteorang(alip,aq,n asha)yg ngah syok tengok wayang dengan khusyuk giler....geram tol ngan budax2 tu.....nak sepak je diorang depan khalayak ramai kalo bleh nak tayang depan orang ramai kehebatan aq yg terpendam ni........lega sikit hati ni.tu jelah yg disampaikan.......oppss ade lagi satu pasal syiqin sejak asha ajar die pakai shawl...terus die jadikannye sebagai kekerapan but sukati die lah nai pakai shawl atau tidak...bye
There was an error in this gadget